Prøver igjen

Nysgjerrig og reflektert, åpen og vennlig.

I min hittil beste alder er jeg mer enn klar for å treffe nye typer mennesker, gjøre nye ting, reise nye steder, oppleve, lære, utforske og kjenne at jeg lever.

Jeg regner meg som et allsidig menneske. Går stadig på konserter og festivaler, tar meg gjerne et godt glass vin, leser litt bøker og magasiner, samler litt på LP-plater og lager gjerne min egen mat.

For tiden studerer jeg til å bli grafisk designer utenfor Oslo, og er jeg skikkelig heldig reiser jeg til Amerika(!) til høsten for å studere foto.

Studentlivet har så langt gitt meg mange gode minner, venner og opplevelser, og jeg grugleder meg til alt er over. Jeg har truffet mange interessante mennesker på veldig kort tid, men som oftest blir det fort også litt mye alenetid.

Jeg søker en partner av det mosatte kjønn jeg kan tilbringe kvalitetstid sammen med når du eller jeg trenger det. Enten det er for å møtes på byen, spise en god middag, ta et godt glass vin for så å dra hjem og tilbringe resten av kvelden enten på sofaen eller til sengs, eller det bare er snakk om en overnatting hvor man får utløp for oppdemmet kåthet og spenninger.

Jeg er veldig åpen for nye ting og ønsker å utforske min egen seksualitet og prøve å realisere de få fantasiene jeg har - gjerne i lag med rett(e) menneske(r).

Om noe av det jeg har sagt kan virke interessant eller aktuelt, eller om du bare har lyst til å slå av en prat - rop ut. Jeg er her, og jeg venter.

Ps: Bilder? Jeg har tre stykker ute her.