Kanskje har du noen drømmer jeg kan hjelpe deg å oppfylle. Selv har jeg noen som du kanskje kan oppfylle for meg?

Noen involverer kvinner og andre involverer menn så du klarer ikke oppfylle alle, men kanskje noen?

Kanskje har jeg lyst til å forsøkte det en gang, eller kanskje har jeg lyst til å fortsette, hvem vet.

Det jeg drømmer om er:

Å suge en mannJeg har aldri forsøkt en mann før, men det er noe som frister. Tenk å dra ned buksa på en deg, dytte deg ned på senga og selv følge etter. Akkurat nå er du ikke hard, men fingrene mine og munnen min sørger for at pikken din blir stadig større og stadig hardere. Jeg kjenner at du snart kommer, roer litt ned og piner deg litt for til slutt å ta hele satsen i kjeften min.

Få ris av en kvinneTenk den følelsen av underkastelse å få ris. Beskjemmet står jeg foran deg og får beskjed om å droppe buksene. Du er kanske alene, eller kanskje du har ei venninne på besøk. Uansett, flau og med buksene står jeg foran deg. Du tar tak i nakken min og bestemt fører meg ned over fanget ditt, slik at jeg ligger der med rumpa bar. Med faste slag gir du meg ris så lenge du føler jeg fortjener det. Det gjør vondt og gråten er nære, men du slutter før det lages noen arr. Hva som skjer etterpå bestemmer du.

Bli tisset på av en kvinneFå ting tenker jeg vil symbolisere makt og dominans mer enn å bli tisset på av et annet menneske. Jeg drømmer i alle fall å måtte legge meg på ryggen, du tar av deg bukse og trude og står over meg. Så mye du har drukket i dag er du tissetrengt som bare det og du slepper det til. Urinen din flommer over meg og du tisser meg i munnen og krever at jeg svelger unna. Selvsagt vasker jeg badet ditt etterpå.

Kanskje kan disse drømmene kombineres av et par der hun er dominant, men sannsynligvis ikke. Jeg er for øvrig renslig, frisk og holder kjeft.

Kunne du tenke meg å utforske drømmene mine? Hva kan jeg hjelpe deg med?