Hei. Jeg er en ung bergenser på 26, blå øyne, kort mørkeblondt hår og er atletisk bygget. Jeg søker en dominant kvinne som vil ha meg som slave. Jeg er ganske uerfaren på dette området, men har lenge hatt fantasier om å bli ydmyket av en eller flere kvinner. Som nevnt, er jeg ute etter å bli ydmyket på forskjellige måter... Jeg har et meget åpent sinn, og har selvsagt mange fantasier jeg gjerne vil prøve ut=) Men den "røde tråden" er ydmykelse. Alt fra bondage til wetsex og bli knullet er meget interessant. Har også tenkt mye på det med å bare utføre kommandoer som dominanten krever. F.eks å gjøre ting med meg selv foran andre, ting som kanskje ikke den "vanlige mannen i gaten" hadde gjort. Og da var det flere kvinner tilstede for å "sjekke" om jeg gjorde det korrekt etter deres behov og ønsker. Dette er jo kanskje en litt annerledes form for spill som blir spilt på andre vorspiel eller nachspiel, men jeg tror det kunne blitt sett på som en atig opplevelse for de som er involvert, spesielt hvis det er de riktige folkene. Men ihvertfall, så er var dette kun et eksempel på en fantasi. Og som nevnt har jeg en del fantasier, og er 99% sikker på at du også har noen fantasier du vil prøve ut, og forhåpentligvis kan jeg stille meg til disposisjon?

Har nå nevnt en del om hva jeg liker og søker og eventuelt kan eksperimentere litt med. Men har ikke sagt hva jeg ikke har sansen for... Det er egentlig ikke så mye, men «voldeligheter og sterk smerte er ikke noe jeg føler behov for. Med det mener jeg spark i baller og straming av penis og lignende, Skal aldri si aldri, fordi kanskje etterhvert har jeg og deg begynt å lære hverandre å kjenne. Og vet et såpass godt bekjentskap kan jo bli aktuelt. Åpent sinn vettu Men akkurat på nåværende tidpunkt vil jeg si nei=)

.Alder og utseende spiller ikke så stor rolle for meg, det er heller trygghet og ikke minst ærlighet som står høyest på listen. Så derfor må du kunne prate med meg om det du vil og om hva du ønsker slik at vi kommer til en form for enighet og holder oss til den avtalen vi har laget på forhånd. Som også nevnt tidligere har jeg et meget åpent sinn så er selvsagt åpen for forslag. Eksperimentering er jo et nøkkelord her Har en god del erfaring fra sex tidligere, men ikke innenfor dette området. Men kan innrømme at analsex og lignende er ikke ukjent for meg., Det er kanskje derfor jeg tror jeg også har den «åpen sinn» filosofien Så hvis interessen er tilstede hos deg så kunne jo tatt kontakt med meg priv? Da får du også selvsagt svar på de eventuelle spørsmål du har.

Håper på noe tilbakemeldinger snarest mulig=) På forhånd takk!

PS. Bilder vil bli uploadet så fort noen av dere her inne kan gi meg noen forslag/bestemmelser på hvordan dere vil ha dem