Jeg kjenner deg ikke, og det er noe av det som er så pirrende.

Jeg drømmer om å bli dominert av en kvinne, kanskje bare en gang eller kanskje det blir noe fast over det.

En situasjon kan være slik:
Jeg kommer hjem til deg med en pizza, som du bestilte. Hendene mine skjelver litt når jeg ringer på hos deg. Hvem er du? Hvordan ser du ut? Er du alene, eller har du ei venninne på besøk? I allefall ringer jeg på og du kommer ut og ber meg komme inn. Du setter deg i sofaen og ber meg legge pizzaen på bordet foran deg. Siden vi ikke har møttes før har du ei venninne på besøk. Du åpner lokket og ser at bestillingen er feil. Strengt sier du at dette skal straffes. Jeg blir bedt om å løse beltet og trekke buksa min og bokseren min nedenfor kneet og legge meg over fanget ditt. Jeg er ikke høy i hatten og er allerede dritflau, spesielt siden venninnen din er til stede. Du gir meg en del kjappe rapp over rumpa mi, som blir rød og er veldig vond. Jeg kjenner tårene presse på, samtidig som jeg blir hard.

Når du synes jeg har fått nok ris ber du meg kle av meg resten av klærne mine. Jeg skal kjenne min plass og ingen ting gjør meg mer oppmerksom på den enn at jeg er naken med kledde kvinner.

Kanskje du vil ha meg som en slave som gjør husarbeid, eller kanskje du forlanger at jeg masserer og slikker føttene til deg og venninnen din? Eller kanskje du har lyst til å tisse på meg?

Det er du som bestemmer, men vi finner grensene i fellesskap?

Interessert?