Hei, til alle her.
Jeg er en gutt på 18 år, som sliter litt med å finne min plass i verden. Jeg er snart 18, og finner meg selv i sirkel rundt mennesker som dessverre ikke passer meg, rett og slett fordi de har vanskelig for å godta den jeg er, derfor håper jeg på gjennom dette forumet å prøve meg frem med å finne noen mennesker som jeg kan tenke meg å tilbringe tid med.
Kan vel si litt om meg selv:
Er gutt, går på skole og driver mye med datamaskiner. Vet mange ikke finner det positivt, men i det siste har jeg fått øynene opp for at jeg må komme meg mer ut og finne flere venner. Dessverre er jeg litt lost i forhold til hvor man skal lete etter det. Har heller ikke noe i mot å ha en kjæreste, men er av natur litt sjenert, og redd for å fornærme noen eller feiltolke signaler. Vil ikke si noe om studiestedet eller linje, men oppholder meg i Buskerud-området. Søker noen som kan gi meg en positiv hverdag igjen. Gå på kino med hverandre, spise ute, slappe helt av med en film hos meg, og snakke om alt mellom himmel og jord. Jeg savner nære bånd til mennesker rundt meg.
Samme, egentlig hvilket kjønn som kontakter meg, jeg har gode vennskap på begge sider. Mulig jeg mangler et par centimeter sosiale antenner, men det er en av tingene jeg ønsker å jobbe med.
En fest en gang i blant er jeg fint med på. Har ingen problemer med å være spontan.
Vet jeg er litt sparsom på personlige detaljer, men håper jeg kan rette opp dette via msn eller noe annet, så kan man jo ta det litt derfra også.
PM meg om noen her har lyst til å prøve lykken, hvem vet? Det kan være verdt det!