Hej!

dette er ganske et sårt tema for meg men jeg prøver og se hva som hender, fantasien løper litt løpsk akkurat nu.

er en 22 år gammel gutt, 1,70 høg litt små tynn og spinkel men vill tørre og påstå at jeg har bra kropp til høyden og formen ( bilder kan fås på pm )
har lenge fantasert om shemales som folk kaller det, syns dette er noe jeg kunne tenkt meg og prøve under diskre forhold. siste året har meste parten av fantasier og porno gått i dette emne så nu som man har flyttet sørover så er kansje mulighetene større for og faktisk møte noen.

grunnen til jeg søker her er for jeg vet rett og slett ikke hvor man skal bynne, vill ikke ta d så langt at man faktisk tar d steget og betaler for sex. Mener kjemi og tillit er en stor verdi når man skal prøve ut noe nytt. Vill gjerne føle meg trygg på den personen som eventuelt måtte bli den heldige, å har håp om flere en bare et møte viss ting skulle klaffe.

Håper gjerne noen vet litt mer en det æ vet for øyeblikket, bor i akershus så er ganske reisende innenfor akershus/oslo området.
noen tips,råd,veiledning sett æ veldig stor pris på, håper virkelig og komme vertfall et steg nærmere fantasien.


må og få si er ikke bifil eller homofil, dette er en fantasi og en fasinasjon som må utleves mens æ fortsatt e ung. Dette medfører og at æ kansje e litt kresn på hvordan han/hun ser ut og ter sæ men vill ikke si æ e vanskelig og komme i kontakt med av den grunn, tar ingen under samme kam.


håper det er noen som kan få mæ nærmere dette


på gjensyn!