Hei, er en gutt på 21 år, og ønsker meg en skikkelig Blowjob i tidlig julepresang!
jeg ser helt alminnelig ut, normal til stor penis. Jeg er i hovedsak på utkikk etter jenter, (kan selvfølgelig bli mer enn bare en blowjob^^) Men er nysgjerrig og åpen, så gutter kan også ta kontakt. (Da ønsker jeg bare å bli sugd, vil helst ikke gjøre det tilbake). Er du transe så kan det bli gjensidig og kanskje noe mer.

Personer som tar kontakt må kunne gi meg ett bilde, og personlig garantere att dette vil forbli helt anonymt, ingen navn eller noe skal utveksles, det er bare dette også hører vi ikke mer fra hverandre, så sant jeg ikke tar kontakt igjen og søker det samme som jeg gjør nå. Dersom vi møtes på gaten eller lignende i ettertid, kommer jeg ikke bort å sier hei, og jeg vil heller ikke svare deg om du gjør det.

Det er også viktig at personen jeg eventuelt skal gjøre dette sammen med er hyggelig og vennligsinnet, høflig og forståelsesfull. Merker jeg at det er en stemning jeg er ukomfortabel med, så vil jeg ikke ta del i det. men dersom du er en hyggelig, seriøs og ordentlig person, så er ikke det noe problem

De som synes de passer til disse beskrivelsene kan gjerne ta kontakt. Jeg holder til i Fredrikstad, og du må ha eget sted. helst ikke veldig langt unna.


Mvh X-Equtioner