Heisann sveisan. Jeg er en ung freak som bor i Oslo, som er svært glad i sex, siden det er jo det mest naturlige på jord!

Jeg er ung man på 19, med brunt hår, og sjokolade brune øyne. Jeg er halvt norsk halvt sør-italiensk.

Jeg er åpen for veldig mye. Alt fra gruppesex, til rimming, til SM er åpent her.
Personelig er det jeg liker best, er å ha oral sex og er svært glad i å gå ned på jenter. Jeg elsker å gå ned på jenter og er egentlig det jeg liker best med sex. Langt tantrisk vorspiel. Men sex er vakkert. Er personelig stor fan av CAT stillingen.

Tantrisk sex har jeg også en vis erfaring med, og er veldig glad i det. For meg er sex mere en fysisk, men en veldig moment basert ting, og skal liksom skape momentene. Personelig setter jeg veldig pris på folk som kan oppføre seg under senga og som lever seg inn i forføringsrollen. Sex er veldig mentalt for meg, jeg kan få serie og multiorgasmer, og jeg elsker det, derfor ønsker jeg en erfaren frøken.

Er veldig glad i dominans, å dominere. Bondage funker fett. Stjerinsmelting og pisker er vakkert. Kan være enten veldig submissiv eller veldig dominant, fleksibel. Ingenting er ekkelt. Er også veldig glad i offentlig, spontan sex.

Jeg ønsker en seksuelt frigjort jente, som er blid, vakker, feminin, fleksibel, eventyrlig, spontan. Utsenesmak varierer fra jente til jente.

Ellers er jeg veldig glad i kunst, filosofy, samfunnsdebatter, musikk og liker å leve litt altnerativt.

Etter min mening ser jeg bra ut, og kan gi bilder etter forespørsel på pm.

Jeg ønsker sex, men god sex

BoyToy