Hei!

forvilla meg inn her og ble litt nysgjerrig på om dette funker...

Skriver egentlig dette mest fordi jeg kjeder meg og ikke får sove. Har ikke akkurat mest tro på at det vil lede til noe...

Jeg er en gutt på 25 år som for tiden er i et samboerforhold med verdens mest fantastiske jente. Det høres sikkert veldig rart ut at jeg da skriver her og sikkert noen som vil dømme meg for det. Men jeg ser på det fysiske og det psykiske som 2 veldig separate ting. Eh, ja tenker jeg lar det ligge der...

Jeg søker en jente/dame i Kr.sands-regionen, gjerne noen som er i et forhold selv da etter min mening det vil skape en mye tryggere ramme for begge. Men dette er ikke et must. Siden jeg egentlig ikke ser for meg at jeg får noen svar uansett så kan jeg jo legge frem mine "krav". De er egentlig ikke så mange, mitt viktigste er at du må være slank. Jeg passer på min egen kropp og tenner ikke på store damer. Utenom det holder det at du er generellt søt og hyggelig. Alder er ikke nøye men jeg kan nevne at eldre kvinner pirrer meg som mange andre.

Kan skrive litt om meg selv:
Jeg er høy og slank, trener mye så har en bra kropp. Har blondt hår og blå øyne. Skal ikke sitte her og si jeg er kjekk, det får DU bedømme, men trur det står rimelig bra til. Jeg er og det jeg vil kalle rimelig oppegående, holder på med en mastergrad og er også sosialt oppegående.
Siden dette kanskje kan lede til noe seksuellt må jeg vel nevne at jeg er over gjennomsnittlig der nede, dog ikke noe esel.

Om noe skulle komme ut av denne "annonsen" så kan jeg vel si hva jeg ser for meg. Ser for meg å snakke litt over nett først og så eventuellt avtale et møte for å få ut litt seksuell energi. Gjerne gjøre dette til noe fast om begge er fornøyde.
Jeg har ikke noe problemer med å "dra damer" på byen, men ser ikke på det som et trygt alternativ da jeg overhodet ikke vil at dette skal oppdages av min kjære.

Så... ung eller ikke så ung! Skriv om dette hørtes interresant ut!


Meg