Hei,

jeg er en gutt på 26 år som søker ei jente/dame med stor appetitt for sex. Videre er jeg 192 høy, 84kg, og slank/atletisk. Utseendemessig er jeg nok over snittet. Pikken min er lang og tykk. For stor har jeg også fått høre, så det er viktig at du liker store leker. Og holder ut

Den jeg søker:
Alder og utseende er egentlig ikke så viktig. Siden det er sex det er snakk om. Derimot tenner jeg veldig på jenter som er litt sikre på seg selv\\\", du er gjerne litt lubben eller slank, tenne ikke på store jenter/damer. Jeg gir deg gjerne en lang og deilig kroppsmassasje som oppvarming, sånn at du blir skikkelig klar for å kjenne den varme, svære pikken min tre inn i musa di.


Er ellers stort sett åpen for alt. (normalt) Ingenting ting skal være uprøvd (nesten), og har du andre fantasier eller ønsker er det bare å komme med forslag.

jeg søker bare jente for sex og kos, Håper det er ei skikkelig GOJENTE som sitter der ute som legger en melding i innboksen min ?

Så hvis du er en jente som savner noen som virkelig gir deg det du vil ha, og som tar seg av deg når du trenger litt ekstra deilig behandling. Da kan du jo svare HER, så kan vi se om det er noe jeg kan gi deg.

(Ikke vær redd for å ta kontakt. Jeg biter ikke hvis du ikke vil...:-p)

PS: Jeg er 100% renslig, sykdomsfri og seriøs. Det forventer jeg også av deg...

mvh
Spennende elsker