He!
Vi er et par på 24 (han) og 20 (henne) som bor i Trondheim. Vi søker ei jente som kunne tenkt seg å ha en trekant med oss. Hun er ganske uerfaren med jenter, men tenner utrolig på tanken. Han er selvsagt veldig glad for det!

Vi ser begge ok ut, ikke modelltynne, ikke amerikanerfeite, hun har mørkt hår og brune øyne, han har mørkt hår og blå, hun er mørk, han er nesten skremmende hvit. Ingen av oss er veldig høye, men du kan gjerne være det om småfolk det ikke plager deg!

Det viktigste kravet til deg er at du er i stand til å føre en mer eller mindre normal samtale uten at det må handle om kun sex. Vi ønsker å bli litt kjent med deg før vi hopper i senga sammen. Det betyr ikke at du ikke at vi absolutt ikke kommer til å være med på å gjøre noe første gang vi møtes, det er jo målet med å møte deg, men vi vil gjerne at det skal være litt kjemi mellom alle tre før vi setter i gang. I tillegg vil vi gjerne at du skal være renslig, sykdomsfri, diskré og alt det der. Har du les helt hit er det god sjanse for at du kan være aktuell.

Det er hennes fantasi, så det er hun/dere som vil stå i sentrum. Det er også mulighet for at dere kanskje kan møtes alene. Så dersom det er noen jenter som kunne tenkt seg å møte ei veldig søt jente, med eller uten kjæresten hennes (helst med, sier han ), og hjelpe henne å utforske sine fantasier og lyster håper vi at du tar kontakt med oss.

Vær så snill, par (bortsett fra to jenter), menn og transer; ikke ta kontakt. Hun er ikke interessert i en annen mann, og det er ikke han heller. Hun ønsker kontakt med ei jente. Regner med at det er noen som fortsatt ikke kommer til å skjønne det, men nå er det hvertfall sagt.