Singel Mann er lei av å fly på byen, så med dette ville jeg forsøke å møte en partner for kos og hygge i og utenfor sengen.

Jeg betrakter meg selv som en hyggelig og real kar, med et utseende som verken utmerker seg i positiv eller negativ retning (mao ganske ordinær)

Jeg er 180 cm høy og bærer mine 90 kg på en måte som røper at jeg ikke er noen kontorist eller byråkrat, men er heller ikke fast inventar på den lokale vektløfter klubben.

Av en eller annen grunn vil ikke min pc laste opp bilde til denne siden, men tar du kontakt så skal jeg naturligvis skaffe deg et bilde eller fler via feks MSN.

Om du stiller krav når det gjelder utrustning, kan jeg berolige deg med at jeg er sikker på at jeg med letthet matcher alle realistiske krav på det området.

Litt om deg:
Jeg er usikker på dette med alder, men om du er et sted mellom en voksen 20 åring,og en ungdommelig 55 åring så tror jeg det meste går.

Du SKAL være singel, ikke under noen omstendighet har jeg noe som helst ønske om å være delaktig i utroskap.

Du bør ha det jeg kaller en sunn figur, med dette mener jeg at du ikke bør være sykelig tynn eller så overvektig at legen din anbefaler deg slankekurer.

Håper å høre fra deg

Arne