Hei.


Bare hopper rett ut i det, jeg. Jeg leter etter ei jente/dame.

Jeg er 29 år gammel, 1,80 og veier 85 noe kraftige kilo. Jeg er mørkblond og har normalt utsende. Jeg går på attføring og studerer i Oslo. Jobbet og festet hardere en de fleste fra jeg var 20. For 3-4 år siden var jeg et vrak og møtte min tidligere samboer. Sammen fikset vi meg. Fikk meg tilbake på skolen, ordnet økonomien og «modnet» meg (sammen med NAV selvfølgelig :p).

Det strider helt sikkert med et hvert selvmarkedsføringprinsipp å åpne sånn, men det må nesten gjøres. Det sier et og annet om hvor jeg er nå. Jeg jobber, studerer og tar vare på meg selv. Trener moderat, fester lite, prøver å spise sunt og fokuserer på det positive i tilværelsen.

Mine ambisjoner er relativt moderate og strekker seg til en alright leilighet, stabile rammer og en jobb der jeg kan bruke tiden på å hjelpe andre. Jeg er omtenksom, generøs, rotete og distre.

Høres kansje lite spennende ut, men det er litt av poenget. Jeg vil helst bare knulle, røyke god pot, høre på moden og melodiøs musikk, spise god mat, snakke om substansielle ting, bekymre meg over været og kansje oppfostre et avkom når tiden er moden.

Innen den tid kunne jeg tenkt meg å reise en del.

Som alle andre har jeg visse kriterier.
Det er ikke viktig om du er utadvent, men du må være i stand til å fortelle meg hvor skapet skal stå om det er nødvendig, ellers blir jeg usikker.
Det er ikke viktig om du er hyperaktiv, men jeg setter pris på forslag til aktiviteter/tiltak og er meget åpen for nye impulser.
Jeg er godt plassert på venstresiden i norsk politikk.

Når det er sagt er det min erfaring at personlighet teller mer en kropp.

Høres dette interessant ut eller det er noen spm. Bare send en pm.


Navnløs1,odt