Heisann

Denne annonsen er myntet på damene, både de frodige og de små, så alle gutta har ikke noe her å gjøre, sorry

Så, la meg presentere meg selv. Jeg er en ung mann midt i 20-årene som bor i Sør-Trøndelag, som ønsker meg ett eller kanskje flere diskre treff. Jeg ønsker å møtes og bli bedre kjent og kanskje kose litt hvis anledningen skulle by seg. Jeg er en hyggelig og forståelsesfull ung gutt som elsker å gi oral nytelse, og ingenting gir meg et større kick enn å tilfredstille en kvinne.
Jeg er seksuelt nysgjerrig og nokså frigjort, så det går an å ha det mye gøy om man vil.
Det som er viktig for meg er at vi kan snakkes litt, bli bedre kjent og føle oss trygge på hverandre. Det er viktig at vi begge er fysisk tiltrukket av hverandre, så vi kan utveksle bilder og eventuelt møtes på forhånd en snartur, for å finne ut om dette er noe vi egentlig har lyst til.
Selv er jeg 180 cm høy, rundt 75 kg og i nokså god form. Trener styrke regelmessig, så jeg vil si jeg har en nokså atletisk kropp. Nedre anatomi av gjennomsnittlig lengde og størrelse. Aldri fått en klage iallefall, noen komplimenter har det også blitt faktisk
Jeg liker det både hardt og mykt

Er du en jente/kvinne i alderen 23-45 som synes dette kunne høres koselig ut? Kunne du tenkt deg et heftig, hemmelig møte med meg? Eller kunne du likt å eie en fremmed, kjekk, ung mann for et par timer og tvinge han til å gi deg nytelse og gjøre alt du ber om?

Jeg kan garantere at det blir både godt, deilig og spennende, og jeg håper du ikke nøler med å sende meg en uforpliktende PM, så kan vi snakkes videre der om du har lyst.

Jeg innser at dette er min første post her på dette forumet, men håper jeg ikke blir tatt useriøst for det. Jeg mener at tillit, diskresjon og respekt er enormt viktig i en slik situasjon, så du skal ikke være redd for å ta kontakt

Så til alle jenter, av alle fasonger og (så og si) alle aldre, ikke nøl med å ta kontakt
Samtlige seriøse henvendelser vil bli besvart...

Klem fra en leken gutt