Hei kjære deg. Takk for at du klikker innom og tar deg tid til å lese igjennom skriveriet mitt. Håper det smaker.

Jeg minnest den dagen jeg ble konfirmert. Jeg hadde sagt ifra til hele slekta at jeg ville ha penger istedenfor gaver. Da kunne jeg velge selv hva jeg ønsket meg.

Planen var enkel, men genial!
1. Kjøpe gitar
2. Lære å spille gitar
3. Svømme i nakne damer

Etter bare noen minutter med tom dooley forstod jeg at det ville nok ikke bli noen damer på meg de første årene. Jeg lærte meg en kjip versjon av Sweet Home Alabama og brukte hver eneste mulighet jeg fikk til å vise meg frem, men uten suksess. Jeg måtte finne meg et annet område å satse på for denne planen gikk allerede til helvete det øyeblikket jeg marsjerte innpå musikksjappa. Jeg tok opp igjen gitaren senere, men da lærte jeg meg å spille for musikken sin skyld

Jeg elsker mat! Det var faktisk sånn jeg ble kjent med min første eks. Jeg inviterte henne på middag og filmkveld. Menyen var ganske grei skuring: Toro Italiensk gryterett med Gilde grillpølser, Fanta servert i vinglass, og Freia Daim sjokolade til dessert. Det ble en svært vellykket kveld (Dette var forresten på en lørdagskveld. Dette husker jeg veldig godt fordi apoteket åpnet ikke før mandagen seks minutt over 8).

Men la oss gå bort fra historiene og la meg fortelle deg litt om meg selv.

Jeg tar tallene først: 60kg, 173cm, og 25år. (Tok med benevnelsene så dere ikke tror at jeg er en 60 år gammel feit dverg). Jeg er en åpen og ærlig person med sans for humor. Jeg er opptatt av hygiene og liker at det er rent og ryddig rundt meg. Jeg har forresten gått litt bort fra posemat og prøver heller å lage mat fra bunnen av

Jeg er her fordi jeg er nysgjerrig. Jeg er her fordi jeg vil finne ut om jeg går glipp av noe nytt og spennende. Hvorfor er du her?

Jeg har hverken skrevet noe eller lastet opp bilder på profilen min da jeg vil se om jeg får noe respons på dette innlegget.