Jeg møter dere hos dere. Dere er et par som søker en ekstra mann i sengen.

Jeg går inn døra, og vi hilser. Vi finner fort at vi har god kjemi, og bestemmer oss for å gå opp på soverommet. Der kler vi av hverandre. Jeg gjør meg god tid med hver og en av dere. Kvinnen kjærtegner jeg, går fra nakken, og kysser meg nedover den myke kroppen. Tar av plaggene, ett etter ett, kysser fitten som begynner å bli fuktig og god, stryker samtidig hånden min over magen og brystene, og lar tunga leke over klitoris. Jeg kjenner at hun begynner å bli veldig tent.

Da beveger jeg meg over til mannen. Og jeg kjenner hva han vil. Kulen i buksen er hard og stor, og jeg knepper opp buksen og drar den av. Bokseren går også raskt bort, og der strutter en stiv og pre-cum dryppende penis stolt mot meg. Jeg tar den i munnen. Suger godt. Kjenner saltsmaken, og kjenner at kvinnen begynner å suge meg. Jeg kjenner at hun samtidig setter inn en finger, så to, i rumpen min. Vider meg ut. Jeg stønner. Mannen henter glidemiddelet, og jeg smurer inn penisen godt og lenge. Kjenner hvordan den banker av kåthet. Så bli jeg lagt på ryggen. Mannen legger seg over meg, og sprer bena mine. Jeg stønner når jeg kjenner penisen mot analåpningen min. Han presser seg inn. Kvinnen blir kåtere og kåtere av å se partneren sin penetrere en villig mann. Hun skrever over meg, og jeg slikker den velsmakende, dryppende fitten. Jeg holder tak i begge lårene hennes, og kjenner at hun nærmer seg klimaks. Jeg fortsetter å slikke til hun hyler i ekstase.

Mannen hennes puler meg fortsatt, hardere og hardere, til jeg til slutt kjenner at han strammer godt til og tømmer seg inne i meg. Samtidig suger kvinnen meg, og jeg kommer kraftig, samtidig som mannen kommer. Sammentrekningene i rumpen min er godt for han, og han stønner høyt. Hun samler sæden min i munnen, og beveger seg så opp til meg, hvor vi utveksler sæden mellom de villige munnene våre. Slik fortsetter vi ut natten...

Ble noen interessert?