Jeg er en mann som nettopp har brutt ut av et langt forhold. Dette gjør vondt på mange måter, og jeg er langt ifra klar til å forelske meg på nytt. Men jeg savner å ha ei jente å ligge med og inntil.

Jeg er ganske enkel seksuelt. Jeg tenner lett, elsker å både gi og få, og har ingen særheter eller fetisjer. Hvis dine ikke er altfor sære, har jeg ingen problemer med å prøve og oppfylle dem. Sex er kjempeviktig for meg, og jeg trives dårlig hvis det går for lenge uten. Kroppskontakt og kos er også viktig og naturlig i mitt intime liv.

Kroppslig er jeg veldig mandig. Jeg er kommet et stykke opp i 30-åra, men kan fremdeles få gode kommentar til utseendet mitt (selv om jeg ser i speilet at jeg har den alderen jeg har). Jeg er fysisk aktiv og trener ganske mye.

Du er: ikke klar for å binde deg følelsesmessig, men ønsker det samme som meg - noen å ha det godt sammen med fordi vi trenger det. Alderen din er ikke kjempeviktig ettersom vi ikke skal etablere oss sammen. Du bør være noenlunde sprek og rask, renslig, sykdomsfri og normalt pen. Jeg er ikke perfekt, og det trenger ikke du heller å være.

Som menneske er jeg en som kan være med og snakke om det meste. Det er viktig for meg at vi lever på omtrent samme planet mentalt også, og er to oppegående mennesker som kan snakke sammen og kanskje se en film eller gå en tur, i tillegg til å få nærhet fra hverandre. Vi kan selvfølgelig også bare ha massemasse sex.. :p

Bare så det er sagt, selv om jeg søker uforpliktende sex og nærhet, er jeg ikke avvisende til å finne kjærligheten på nytt heller. Jeg har bare ikke sett for meg at jeg skal finne den her. Jeg hadde vel heller aldri sett for meg at jeg skulle legge ut noe her.. dette er noe helt nytt, så får vi se om det kan lede til noe

Ta kontakt hvis dette høres ut som det kan være noe for deg så tar vi en kaffe eller noe og ser om kjemien er god nok til at dette kan funke. Det er en selvfølge at det ikke finnes krav i dette, og hvem som helst kan trekke seg når som helst Jeg kan møte deg fra Bergen til Stavanger.