Var på impuls å trente med en kompis igår.Etter en hard treningsøkt var vi både svett og sliten . Vi dro inn i garderoben og bestemte oss for å dusje. Vi var alene siden dette var sent på kvelden, så vi tok en lang og god dusj.

Etter å ha stått i dusjen i ca 15 min gikk vi ut for å tørke oss. Jeg tok tak i håndkleet og tørket meg. Jeg førte håndkleet nederst på føtterne mine for å tørke det siste, da så jeg tilfeldigvis opp, der sto kompisen min, splitter naken med håndkleet hans foran ansiktet. Det var ikke kroppen hannes som fanget min interesse. Rett foran øynene mine hang den flotteste og fineste penisen jeg har sett. Nybarbert med forhuden litt trukket bakover, som blottet den flotte og lyse penishodet.

Jeg ble sjokkert og umiddelbart opphisset, jeg hadde aldri vært så nærme en penis før, det sykeste var at jeg kunne ha flyttet hodet mitt 5-10cm så ville jeg ha hatt penisen i munnen min. Han tørket seg på hodet og ansiktet veldig lenge, nesten som om han ville at jeg skulle prøve å suge han.

Jeg ble så sjokkert at jeg ikke visste va jeg skulle gjøre, så jeg bare forsatte å tørke meg, mens jeg så diskret på penisen hannes, når jeg kjente at min begynte å bli stiv begynte jeg bare å kle på meg.

Men dette fikk meg til å tenke, og ønske . Jeg søker derfor enda en gang, føler at jeg har bestemt meg for å prøve å suge en annen mann. Jeg er ikke ute etter noe annet, Bare å suge og mulig bli sugd tebake. Jeg elsker damer og har min egen , dette er bare en fantasi, som jeg vil prøve.

Er 20 år, bosatt på byåsen i trondheim. Dere vet hva jeg ønsker.
DU MÅ være sykdomsfri og diskret, har ikke plass.
VIss du vil prøve så send en privat meld, svarer ikke her uansett.

Viss du er uerfaren selv , så vi kan prøve dette på hverandre for første gang så hadde det vært ++