Hei :-)
Ønsker du en gutt som stryker din delige skaft opp og ned med noen stramme slik av en myk tunge? Jeg har lyst til slikke den og kile den til hvite saften spruter ut. Jeg er egentlig nybegynner til noe sånt som dette så jeg vil begynne med noe smått, men kan eskaleres til noe større. Har du lyst på noe mer enn et slikk kan et veldig trangt og saftig hull stilles opp om kåtheten og tryggheten stilles opp. La meg vispe deg til litt delig krem.

Jeg vil suge deg i nærheten av Oslo sentrum ettersom jeg ikke er så mobil (kun kollektiv) Lag en drøm å bli slikket av meg som er blond, 183cm høy og med normal kroppbygning i Oslo. Selv ønsker jeg ikke å bli sugd, men har du et delig rompehull som trenger å bli tettet og penetrert stiller min kuk ståreisende.


Alt du trenger er:
En delig kuk (størrelse har ingenting å si - mindre jo bedre)
Et sted (et eget sted er best, men vi kan også møtes i en skog om det er i nærheten) - Har du noen ideer er det bare dele.
Alder har heller ingen betydning.

Om dette kunne være noe for deg så ha kondomen og glidemidle klar og send meg en pm! - helst med et bilde. Bilde av din delige kuk er mer avgjørende og gjør meg superkåt! (uansett om du kan eller ei er bilder alltid delig å få. Da har jeg noe å stryke laksen til ;-)

La oss håpe på noe godt så muligens dette kan gjenta seg igjen.. og igjen :-)