Hei,


Veldig ny på denne siden. Ingen bilder og tidenes tørreste profil.. Men man får vel allikevel prøve å kaste seg ut i det. Vi er på utkikk etter en herlig frøken til et spenstig treff.
De som søker er to gutter (27 og 28 år) og en feiende flott dame i sin beste alder.
Vi har i en lengre periode hatt noen spennende, og ikke minst deilige treff oss tre. Vi har tidligere vært fire (altså en jente til) Det ga veldig mersmak..
Vi ønsker derfor nå å gjenta suksessen fra sist gang vi spilte to mot to, og utvide aktivitetene med en dame til. Føler liksom det blir så feige lag 2 mot 1

Derfor er vi nå på jakt etter en dame med glimt i øyet som liker tanken på to gutter samtidig men også det og kunne leke med den andre jenta.
Her inkluderer vi alle. Guttene er heterofile, og fekting blir i isåfall med en zorro-kappe på, og med et sverd i hånda. Kun seriøse henvendelser blir besvart.
Henne må godkjenne deg. alder kan vel være fra 25 - 35? ikke innafor din alder? Er du god på overtale? Ja, da kan det hende at vi bøyer oss =)

Diskré, renslig og pålitelig er de tre viktigste kriteriene våres. Men vi skal selvfølgelig ikke lyve her heller. Utseende spiller en rolle.

Treffet finner sted i Oslo, så om du er derifra så er jo det en fordel. Uansett finner vi en dato som passer for alle.

Interessert? Send en melding da vel.. Kun seriøse henvendelser blir besvart.
bilde er et must. (Du vil selvfølgelig få bilde av oss dersom det blir aktuelt med et eventuelt treff)