Jeg ønsker å strekke grensene i vårt sexliv enda lengre, og ønsker derfor å komme i kontakt med en ung, kjekk og veltrent kar som liker voksne kvinner.

Min kone tenner på tanken om å ha trekant, men har så langt ikke turt å ta skrittet ut. Vi har en liten samling med ymse dildoer som til nå har vært tredjemannen, men nå føler jeg for å overraske henne med et frekt forslag.

Den 30. november skal vi begge på julebord i hovedstaden. De få gangene vi drikker så kommer sannheten i henne frem. Min kone liker som kvinner flest veltrente kjekkaser og det er heller ingen hindring om utstyret hans er over gjennomsnittet. Den jeg søker skal være en kar som rett og slett skal spille en rolle og komme med et uanstendig forslag for henne denne kvelden. Om hun biter på får tiden vise, men min velsignelse har hun ihvertfall.

Om oss:
Gift par i slutten av 30-årene som lever et helt vanlig familieliv.
Vi er begge slanke og ser bra ut alderen til tross De gangene hun er på byen får ofte komplimenter på at hun er en ekte milf.

Det vi søker:
Nå jeg først skal søke etter en mann som skal leke sammen med oss/henne så setter jeg lista høyt. Du er et sted mellom 20 og 30 år og har en veltrent kropp med lite kroppshår. Du har et utstyr som er over gjennomsnittet(18++) og du vet å bruke den. Du har god selvtillit og er god til å snakke for deg. Du er videre sykdomsfri og har null problemer med å bruke gummi. Du røyker ikke, bruker ikke dop eller narkotika, men vet å verdsette noen glass med alkohol.

Spørsmål nå er om det finnes noen som vil sette av denne kvelden og ta sjansen på at hun blir med på leken. Skulle hun bli med, er det to alternativer,
enten blir jeg sittende å se på dere, eller så deltar jeg også med henne i sentrum...

Finnes det en der ute som vil prøve ut dette?