Hei!

Jeg er en 36 år gammel mann som søker kvinner eller par for alle typer kos, og ikke nødvendigvis bare sex.

Jeg lever i dag i et samboerforhold, har barn og er lykkelig med min familie med ett unntak; sex. Som mange andre par ønsker jeg sex flere ganger i uken og hun er fornøyd med en gang eller to i måneden.

Jeg er 180 cm høy, 90 kilo tung og har et normalt godt utseende med blå øyne og mørkt hår. Jeg har en mastergrad og jobber som direktør i et stort norsk firma.

Jeg er en kosete person og i forhold til sex har jeg ingen ekstreme eller sære preferanser. Når det er sagt er jeg ikke redd for å prøve nye ting og både wet og fist er ting jeg har forsøkt uten at det har skremt meg fra å prøve igjen. Først og fremst elsker jeg å slikke, bruke fingrene og leke med deg til du kommer. At du får meg til å komme etterpå er en ren bonus.

Jeg ønsker å leve med min familie, men vet at jeg vil fungere enda bedre med omgivelsene når min sterkeste drift får utløp oftere og mer lekent og grensesprengende enn i dag.

Hvis det er noe som heter en ærlig, utro mann håper jeg du vil sette meg i den kategorien. Jeg har ikke til hensikt å såre mine nærmeste og er ikke "nok en sexgal mann", jeg er en varm, omtenksom og intelligent person som har en svært sterk drift som jeg nå håper å tilfredstilles oftere en en gang i måneden.

Som du forstår av teksten ovenfor har jeg behov for 100 % diskresjon, noe jeg også kan love deg i retur.

Skriv til meg hvis du ønsker å vite mer om meg og hvordan jeg vil gjøre alt for at du skal ha det deilig :-)

Regazzonio