Da den forrige annonsen ikke gav noen tilbakemelding i det hele tatt, får jeg vel heller være ærlig. Jeg er en snill og rolig mann på snart tredve. Strengt tatt betyr det at jeg er en nerd som heller liker å "game" enn å gå ut på byen.

Jeg er gift og er i det daglige fornøyd med det. Men forholdet har blitt helt platonisk. Når jeg da fikk vite at hun hadde vært utro opp til flere ganger, men at hun ikke ville gå fra meg, måtte jeg i tenkeboksen. Etter en stund kom jeg frem til at selve utroskapen ikke egentlig var et problem da vi var mer bestevenner enn kjærester. Siden vi begge ønsket å bli værende i forholdet ble det derfor naturlig for meg å også søke seksuell spenning utenfor ekteskapet, da jeg heller ikke trengte å ha dårlig samvittighet for å ønske sex med andre. Det jeg derfor søker er en elskerinne som som er inneforstått med at forholdet blir rent seksuelt og aldri vil bli noe mer enn det.

Utseendemessig er noe under gjennomsnittet i høyde, men slank og forholdsvis atletisk. Jeg har hørt at jeg ser bra ut, men det kan jo bare være et ondsinnet rykte. Det jeg forsåvidt er mest fornøyd med utseendemessig er øynene mine. Som også er det jeg har fått mest komplimenter for i løpet av livet mitt.

På det seksuelle området er jeg ganske åpen for utforskning og er nok med på det meste, med unntak av har bdsm. Egne favoritter er å utføre oralsex både foran og bak. uten å være for kjepphøy, tror jeg at jeg er ganske dyktig i sengen, ihvertfall er knuller jeg etter ideen om at man må yte for å få.

Dersom du tar kontakt og kjemien stemmer, vil vi av åpenbare grunner måtte møtes hjemme hos deg. Der vil jeg eksempelvis gi deg dype tungekyss mens jeg maserer klitten og rumpa di. Siden vil jeg slikke fitta di våt, før jeg begynner på fingre deg, mens jeg maserer klitten din og slikker deg dypt inni rumpa. Når du er så kåt at du ikke klarer å holde deg mer, skal vi bolle som gale kaniner (sitat Ivar i Pondus).

Dersom dette høres interessant ut, må du bare ta kontakt.