Gutt, 40, slank, snill, relativt kjekk (siden det alltid vil være øyet som ser) men jeg skremmer sjeldent noen i dagslys, enkel å ha med å gjøre så ingen bekymring om at jeg skal lage intriger :-) og så ganske nysgjerrig :-)

Skal inrømme at det er lenge siden jeg har hatt sex, faktisk dødslenge siden av forskjellige årsaker.. og savner kropp (ingen menn alene!!) men noen å leke med.. Det viktigste er sjarme, og kan tenne på tynne jenter uten bryster til kraftige med modne hengebryster og myk rompe.. :-P

Er igrunn ikke ute etter noe forhold, men gjerne fast sexpartner.. føler meg litt rusten, så gjerne noen med fortsåelse for det, selv om det sikkert går fort over.. har man først lært å sykle, så.... Har få grenser så lenge man ikke skader noen eller gjør noe ulovlig!

Jeg rett og slett elsker å slikke, langt og lenge, over alt, liker å bli sett på når jeg ronker, digger at du sitter på ansiktet mitt hvor jeg har god tilgang.. liker du å kle deg i litt lakk og latex er det et pluss, men ikke noe must.

Har også fantasert om å møte et par, men har null erfaring.

Bor sentralt i Oslo. Har noen bilder i min profil om du er litt nysgjerrig. Send en melding, det kan ikke skade eller forplikte til noe som helst! :-)