Hei!

Jeg er en ung binysgjerrig gutt på 21 år som bor i Oslo. Jeg søker en jevnaldrende for litt kos og utforsking. Jeg er selv helt uerfaren og er derfor på utkikk etter noen som enten kan lære meg opp litt eller noen på samme nivå som meg selv som vil være med og utforske sammen med meg. Jeg er kun ute etter runking og eventuelt suging. Anal er ikke aktuelt for meg og ber om forståelse for dette. Hvis du er ute etter det, kan du heller lete etter en annen først som sist.

Jeg har ikke sted selv, så enten må du ha et sted sentralt i Oslo eller så er jeg gjerne med og spleiser på et hotellrom også. Offentlig kan også være et alternativ, men i og med at jeg ønsker å lære/utforske vil jeg helst at det skal foregå under rolige forhold. Jeg vil at vi skal ha tid til å ta, kjenne, føle, smake og nyte. Det gjør vi best på et sted hvor vi slipper å være redde for å bli oppdaget.

Det er viktig at begge tenner for at det skal bli vellykket og derfor har jeg også noen krav fra min side. Du må være på min egen alder (maks 30), du må være barbert eller stusset nedentil og du må være slank eller trent. Du må også være vennlig, hyggelig og forståelsesfull.

Selv er jeg slank, stusset nedentil og har en penis på omtrent 13 centimeter. Ikke verdens største, men jeg håper noen kan finne glede av den likevel.

Jeg ønsker kun henvendelser fra seriøse, renslige og diskre gutter. Jeg vil at møtet skal skje i edru tilstand og jeg ønsker ikke folk som ruser seg etc.
Hvis dette kan høres interessant ut, håper jeg du gir en lyd fra deg på innboks.