Jeg er en heterofil mann på 32, kjekk og veldig flink til å massere. Har ingen problemer med å få jenter. Men mandag den 3. september har jeg bestemt meg for å utfordre meg selv og prøve noe nytt.

Jeg vil komme hjem sent på kvelden til en mann som er (litt/mye?) eldre enn meg og som jeg kan teste grenser med. Det er fint om du har en del hår på kroppen, jeg liker det. Selv har jeg veldig glatt, myk hud og er barbert. Du tar i mot meg, skjenker meg noe å drikke og flørter med meg. Etterhvert tafser du på meg og ber meg gjøre det samme med deg, kanskje mens vi ser en pornofilm du liker.

Så tar vi en dusj eller et bad sammen og jeg gir deg massasje, slikker deg, suger deg (vil gjerne lære å gi en skikkelig sloppy blowjob) og runker deg til det går for deg.

Etterpå drikker vi videre og bestemmer oss for om vi vil møtes igjen. Ingen av oss trenger kondom, for jeg vil ikke ha samleie. Men innenfor denne rammen kan vi jo gjøre mye morsomt og deilig likevel.

Skriv en melding om hva du tenker (jeg tenner på ord og har ingenting imot om du vil være en litt dominerende læremester), så ses vi om du er den rette til å lære meg opp.

- kåt og kriblende hilsen