Jeg er en en mann i slutten av 20-årene, 186 høy, mørkhåret, ser bra ut. Jeg er omtenksom, galant, snill og nyskjerrig. Jeg er naturlig autoritær, reflektert, og liker både å utfordre og bli utfordret, og har stor lærelyst. Jeg setter pris på dype samtaler, anser meg selv som en god samtalepartner og har sterke analytiske evner. Til daglig har jeg en lederstilling i et privat firma, og har høye ambisjoner for min videre karriere.

Jeg er ikke på jakt etter et one-night stand eller tilfeldig sex, og er på ingen måte desperat. Det jeg søker er nok litt utenfor allfarvei, en dypere relasjon som kan utvikle seg over tid – med en likeverdig venninde, men en underdanig elskerinne. For meg spiller det mentale minst like mye inn som det visuelle og det fysiske. Jeg har sans for varierte leker, men har en forkjærlighet for lek som innbefatter dominanse og underkastelse. Titler er ikke så viktig for meg, jeg liker det ekte, det som føles naturlig. Jeg liker spennende opplevelser og har svært få grenser, hva slike opplevelser er vil variere utifra hva som fanger vår interesse...

Personer som vanligvis interesserer meg har visse grunnleggende egenskaper, som stikkordsmessig er; intellekt, nysgjerrighet, ærgjerrighet og integritet. Den jeg ser etter bør i tillegg ha et tiltrekkende utseende og en viss eleganse. Du er selvstendig, og er i hverdagen den ordentlige og pliktoppfyllende, men har et ønske om å utforske dine grenser og gi fra deg kontrollen – i trygge rammer, bak lukkede dører. Tillit, respekt, hengivenhet og tålmodighet vil være faktorer som fører oss dit jeg ønsker å ta deg – et sted hvor du kan føle deg fri til å bare nyte.
Om du er uerfaren, men har hatt tanker om dette, eller har erfaring med lignende ting fra tidligere er ikke så viktig for meg, det er derimot ditt ønske om å utforske ditt eget tenningsmønster og dine grenser - med den rette personen, den som trykker på de rette knappene og der ord ofte blir overflødige. Min tenning ligger i stor grad i din utvikling. Enkelte dager vil kunne by på en god samtale, en flaske vin og kanskje en massasje, mens andre dager vil du kunne bli brukt slik jeg ønsker. Det er med andre ord ikke bare sex jeg ønsker, jeg ønsker en relasjon hvor vi begge kan utvikle oss, både seksuelt og mentalt. Jeg søker også å være en støttespiller for deg ellers, og forhåpentligvis vil vår relasjon gi oss begge to både energi og ekstra motivasjon i hverdagen.

Jeg har erfaring med slike forhold fra tidligere, og har pr i dag én annen venninde jeg fortsatt blir møte fra tid til annen, dog ikke ofte da hun nylig har flyttet ut av landet grunnet jobb. På sikt kan et treff med dere være aktuelt dersom det føles naturlig. Hun er ca 175, slank, mørk, meget vakker og med en varm personlighet.

Dersom du føler at noe av det jeg skriver treffer deg, ville jeg satt stor pris på en melding i innboksen.