Nå har jeg endelig mannet meg opp til å prøve et innlegg her.

Jeg har en fantasi om å møte ei dame som er eldre enn meg. Jeg har vel innsett at jeg inngår i klisjeen av yngre menn som liker eldre kvinner pga selvsikkerheten og at dere er mer åpne.

Jeg er forøvrig akkurat passert midten av 20 årene, har fast jobb og for øyeblikket har jeg bil slik at jeg er mobil til å evt., hvis jeg skulle være så heldig å treffe noen interessante, hente eller kjøre til deg. Hvis kropp og utseende er viktig så ser jeg ut som en veltrent person med 5 kg for mye Jeg er opptatt av å holde meg i form og trener 3 dager i uken. Så en kjekk ung mann altså.

I forhold til deg så stiller jeg egentlig mest krav til at du er morsom og lett å prate med, men selvfølgelig at du tar vare på deg selv.

Hvis det er noen som er interessert hadde det vært veldig moro, og hvis det klaffer så hadde det jo vært kjekt å sett hva som skjer.

Jeg er opptatt av at det skal være diskret pga jobben, og egentlig generelt. Så ingen bilder i tråden, men jeg kan sende bilde mot et bilde.

Du får si ifra hvis du finnes. Håper det er noen kvinner der ute blant jungelen av kåte mannfolk på denne siden (no offence, bare påpeker fakta).