Ja, her kommer nok en annonse fra en desperat kåting som vil ligge og pule.

Eller? Jeg vet ikke om jeg faktisk er så jævla desperat lenger, tar det egentlig med knusende ro. Men jeg har jo mine behov, det har du også, og hvis vi finner tonen kan vi jo likesågodt slå oss sammen og stille våre behov sammen.

Jeg er en gutt, nei faen, det er på tide å kalle seg mann, på 32 år som holder til i Ålesund. Jeg er 180 høy, passe normal bygning, mørkt hår, og siden noen en gang sa til meg at jeg er kjekk, bruker jeg det for alt det er verdt.

Du er ei dame fra samme område, jeg er ikke så nøye på alder, heller ikke dette av desperasjon, men fordi jeg liker både yngre og eldre damer. Jeg stiller i utgangspunktet ingen andre krav enn at du holder 37 grader, vi får bare se an kjemien - det er jo det det handler om?

Sammen kan vi nå de høyeste topper på en fontene av orgasmer, og nå de steder hvor menneskene aldri før har vært - eller, jeg mener, vi får oss noen bra knull og litt trim. Jeg er i hvert fall leken og ikke egoistisk når det gjelder nytelse.
Slik ser jeg det for meg, og skulle vi bli så avhengige av hverandre at det blir et forhold utav det, så gjør vi det, uten noe styr.

Høres vi?