Vi er ett par i begynnelsen av 30 åra med normalt godt utseende. Som har snakket fantasert og snakket enda mer og å kanskje ta ett steg å prøve nye ting. Vi er ikke erfarne, og ikke noe hardcore eller skapgærninger. Vi har god og hærlig sex sammen men det hadde vært morro å prøvd å piffe ting opp litt.
Hun kunne tenkt seg å leke litt med en annen jente. Hun liker tanken på å beføle fingre slikke etc. og blir veldig kåt av å fantasere om det. Av og til liker hun tanken at en annen mann tar seg litt tilrette. Av og til bare klå litt andre ganger full pakke. Men dette steget er vi ikke sikre på vil være tingen å gjøre som første steg. Kanske ting blir annerledes om kjemien stemmer, hva vet vi.
Jeg tenner på å se på hun sammen med en annen jente og at en annen tar seg litt tilrette på henne. Skummel tanke men veldig pirrende. Litt klåing og fingring synest jeg virker veldig opphissende.
Om vi hadde funnet et par som kanskje tenker i samme bane, og har lyst å starte litt forsiktig hadde det vært spennende.
En jente som har lyst til å prøve nye ting er også veldig velkommen. Om jeg som er mannen kunne fått sett på er opp til deg.
Noen nøkkelord er: Diskret, morsom/leken men samtidig seriøs, elegant/stilfull.

Vi er eventyrsøkere og har gjort mye med livet, men dette er for oss en nytt eventyr.

Vi kan bytte bilder etc etterhvert. Vi ser normale ut, jeg er 187 hun er 168 vi er ikke "store" folk. Hun har veldig godt utseende jeg ser vell ganske så normal ola normann ut tror jeg. Vi søker folk i alderen midt 20 til ca 40.

En begynnelse er å ta kontakt. Vi bor i nord rogaland men reiser litt rundt.

"det er litt sent så jeg har kanskje glemt noe vesentlig"? Gi beskjed