Heisann.

Er en mann på 34 med en kone på 27. Trenger hjelp av en jente til å bli en bedre elsker. Ikke at jeg er ubrukelig fra før, men man kan jo aldri få nok trening/erfaring?

Du og kona kan hjelpe meg på mange måter. Først og fremst ved at jeg prøver å tilfredsstillle dere så godt jeg kan, og så kan dere komme med forbedringer der det er ønskelig. Dette gjelder da vanlig samleie i forskjellige stillinger.

Deretter kan dere lære meg bedre munnsex, ved å vise meg på hverandre. Ingen kjenner jentekroppen så godt som jenter selv, og da vil jeg jo få opplæring fra "eksperter". Deretter kan jeg jo prøve å gjøre en like god jobb som dere har gjort.

Kona vil også gjerne bli bedre på munnsex, så jeg stiller gjerne opp med kjønnsorgan, og meninger om hva dere gjør bra. Kanskje dere begge lærer fra den andre sånn at begge blir bedre?

Det siste jeg lærer fra deg og kona, er utholdenhet. To jenter som vil ha sitt, vil jo kreve at jeg holder ut så lenge dere trenger, og det lærer man jo best ved gjentagelse til det sitter.