Hei

Jeg vet ikke om denne kontakt annonnsen passer helt her, Men jeg prøver:

Jeg er en dannet, og utdannet mann år fra Oppland
 Selv har jeg i løpet av det siste årene endelig erkjent at jeg er voksen, selv om jeg enda er leken og eventyrlysten
Det er på tide å skrive litt om meg selv
Jeg har rukket å bli en ganske voksen gutt. Men jeg har klart å beholde mye av barnet i meg. 
Jeg er en typisk omsorgsperson, som trives med å ta vare på andre. Jeg tror jeg er snill og tålmodig. 
Det hadde vært fint å kunne skrive at jeg hadde vokst fra fest, moro og turer på byen. Men det har aldri vært noe for meg… Så jeg er kanskje litt kjedelig på den måten. Men jeg har et stort sosialt nettverk, og er verken en sosiopat eller en venneløs ”taus mann” Jeg har hørt at jeg er morsom og håper det er fordi jeg har humor… 

På fritiden liker jeg enten å seile, turer i skog og fjell eller en dykketur. Jeg har også en gammel bil, og en seilbåt jeg fixer og reparerer. Bortsett fra at jeg liker å sy gammeldagse klær er kanskje litt klisje
Men jeg er ingen fanatiker, som bare skal ut i skogen og opp i trærne.. Så jeg sier heller ikke nei takk til et besøk i en by eller en tur til syden… Men jeg har ikke ro i kroppen til å gå hele dagen på shopping, eller ligge stille på en strand
Dessverre vasser jeg absolutt ikke i penger og luksus. Men jeg har mitt eget bitte lille småbruk, med et lite koselig hus. Jeg bor ca en time nord for Oslo. Jeg føler at jeg har funnet mitt lille paradis her.
Jeg har jobbet mange år i utlandet, men liker meg i Norge.
Jeg liker velsig godt å lese, men ser også film. Jeg er glad i å lage og reparere ting, og som jeg skrev, så både syr jeg og skrur på gamle biler. 
- Jeg tror jeg er en sammensatt person med en god dose nerd.
Jeg er 186 høy, med mørkeblondt, kort hår, gråblå øyne og en kropp som tåler litt fart og spenning. Jeg kan ikke påstå at jeg er pen, jeg er nok litt mer røff. Men jeg tror jeg er vell-stelt, selv om jeg ikke alltid er ren under neglene.
Jeg ser etter en jente som er sporty og leken. En som vil være med på alt fra seilturer til rideturer. Fra fjellturer til skiturer i marka om vinteren. En som vil grave snøhule og skyte på blink.
Men også en som er leken og sensuell. Jeg skriver en kontaktannonse på denne siden fordi sex og seksuell lek og utforskning er viktig for meg, og jeg håper det er det for deg også.

Forresten setter jeg seil på søndag 22/7 og blir borte tre uker. :-) Hvis du har lyst til å være med å seile en dag, eller to hadde det vært kjempe koselig !

Klem