Gift mann på 34 år søker etter en kvinne som også er ute etter å møte et nytt menneske, sjenansen, utfordringen, den sitrende forventningen til kroppslig og seksuell nytelse, føle spenningen med å utforske en ukjent kropp, ...

JEG: ca. 180cm, litt over 100kg, normalt utseende, kraftig bygd og litt lubben. Har mer å fare med intellektuellt enn kroppslig, men liker å tro at jeg er trygg, erfaren og god til å ta og bli tatt på og med fokus minst like mye på din nytelse som min.

DU: Sjarme og kjemi viktigere enn utseende, også ute etter litt spenning, et sted mellom 25 og 50 år ung. Du kan gjerne være i et forhold som meg, og vet at uansett hvor godt eller dårlig vi måtte klaffe sammen så møtes vi for spenningen og det seksuelle sin del. Vi kan gjerne dele tanker, drømmer, gleder og frustrasjoner når vi er sammen, men vårt møte/møter vil aldri lede til noe mer.

Felles: Fullstendig diskresjon, forståelse og respekt om at et møte ikke nødvendigvis fører til sex, og at vi bare møtes igjen/holder kontakt om begge parter ønsker det.