Søker menn med stor pikk og mye utholdenhet (gjerne mørkhudet) for trekant i Bergen.

Jeg har et par damer jeg treffer regelmessig for heftig sex. Siden vi har pratet om at jeg inviterer en kompis til å joine oss for en trekant, skriver jeg et innlegg her på nakenprat i håp om å komme i kontakt med noen gode kandidater.

Du bør være i alderen 25-35 år.
Du må se bra ut, ha en stor kuk og masse utholdenhet. Du må også være sjenerøs i senga, ikke bare være ute etter å tilfredsstille deg selv.
Du må være oppegående og i stand til å sosialisere også.

Litt om damene:

Hun ene er asiat, ca 25 år, har små bryster og en trang fitte. Lager masse lyd når hun tas hardt. Suger vanvittig bra og elsker å svelge. Er stort sett alltid kåt. Har erfaring med trekant.

Hun andre er en moden dame med store, deilige pupper, ca 45 år. En barbert deilig fitte. Også hun elsker sex og både suger og svelger. Har erfaring med trekant.

Begge er forøvrig gifte, hvilket gjør det hele litt mer kinky... Mannen til asiaten liker å høre på oss på telefon mens mannen til hun andre er lykkelig uvitende om konas tøsete sider

Introduserer naturligvis ikke hvem som helst for disse damene. Du må derfor være villig til å ha en dialog med meg på forhånd slik at jeg kan gjøre meg opp en mening om du er den rette. Fint om du også har litt tålmodighet. Dette kommer ikke til å skje med det aller første selv om det ikke trenger å ta så voldsomt lang tid heller... Tiden vil vise!

Send meg noen linjer med info om deg selv, så kan vi utveksle kontaktinfo.