Heisan,

Jeg er en mann på snart 40 som er på utkikk etter deg - en kvinnelig lekepartner, helst i Trondheimsområdet!

Det er noen år siden jeg har vært i noe som lignet fast forhold, har vært mye jobb og endel ute og reist de siste årene, og når sjansen har vært der, så har jeg merket at jeg rett og slett er litt ute av trening - ouch! Jeg er ikke på utkikk etter noe forhold, men kanskje du vil være min tålmodige, men strenge sex-trener?

Jeg er nok en smule kresen, foretrekker at du er yngre og helst kortere enn meg (er 173cm selv, med noen kilo ekstra - working on it!) - er du liten og nett så er det instant turn-on, pupper og litt former er flott! Og jeg elsker små hender og føtter! Du bør vite hva du vil ha vil ha og fortelle meg det, tanken på å bli lett dominert av en ung lita dame som deg pirrer skikkelig! Jeg er veldig glad i å bruke munnen og tunga hvor enn du måtte ønske, elsker å kysse, masse og lenge, dypt og inderlig, mens jeg masserer og stryker den flotte kroppen din, med bare små pauser for å kommentere hvor deilig jeg synes du er og hvor mye jeg vil ha deg... eh... er veldig opptatt av at du skal tenne skikkelig og ha det deilig, før meg dit du vil ha meg og jeg adlyder - elsker å se deg komme, igjen og igjen! Elsker å kombinere sex og dans til rolig musikk - hot! Jeg har noen få kinks, liker litt smerte, gjerne klyping, småkloring og biting, og om du har smale fingre så er jeg veldig interessert i å prøve sonding - I know, freaky! Håper du har noen kinks du vil prøve med meg?

Håper å høre fra deg!

PS - Er ikke spesielt glad i røykere, lukten og smaken ødelegger mye ... så kutt ut med det tullet, bruk f.eks. snus i stedet - plz!