Jeg er en slank, høfflig og rolig gutt i Oslo.. Jeg kan også være ganske gentle, og holder gjerne døra oppe for deg. Jeg er ikke så beskjeden, men pleier heller ikke å stå først i køen å rope.. Pga forhold hvor jeg har blitt lurt godt og blitt bedratt rått har jeg ikke hatt sex med andre enn meg selv på ens tund. Faktisk ganske lang stund. Så lang at det i seg selv blir et lite problem og man føler seg litt dum.

Jeg får litt oppmerksomhet på by´n uten å skryte, men jeg drar aldri one nights stand med meg hjem og er igrunn ikke klar for noe fast følge, men jeg søker noen å bli trygg med og noen å leke med.

På den ene siden elsker jeg å ligge intil en jentes kropp og bare kjenne varmen og ta på hverandre. Kjenne pusten, hendene, nakken, magen. Bare kos og jeg elsker å kline, masse!

På den andre siden liker jeg det litt gristet og vått. Jeg elsker å slikke, både forran og bak. Det tenner meg veldig, og ja, jeg er en av de guttene som elsker å bli slikket selv også. En finger i rompa er stimulerende som fy! Min eks tok meg en gang med strap-on.. en fantasi hun lenge hadde hatt, og det var pirrende å prøve.

Du kan godt være liten og nett med bryster så små at man må se to ganger om man så riktig hvor smått det var (nei ikke pur unge jenter, det er uinteressant!) Eller om du er litt chubby med deilig stor rompe og bryster som henger, er også råsexy!

Om du skulle like å kle deg i lakk, latex, skinn og andre skinnende plagg er det et stort pluss, men ikke et must.

Så om du finnes, noe jeg kanskje ikke tror, men den som ikke spør, får heller ikke svar.... så kanskje vi kan kose en dag og grise en annen natt. Ta et glass vin i sofaen eller drikke dine safter.

Og til gutter, don´t even try, men er ikke fremmed for å leke med et par en gang for å se om det kan friste til gjentagelse.

Om du er nysgjerrig så send en PM, og så kan vi ta det derifra.. en melding er ikke forpliktende, men kanskje spennende