Hei alle sammen

Jeg er en mann på 28 år som søker en fast elsker for nytelse og utforskning.

Bor i Bergen, og søker en jente i aldergruppen 20-35, pluss minus.

Skal jeg beskrive meg selv må det bli slik: Jeg er en snill mann som er avslappet til livet. Elsker at det skjer ting, fordi jeg er en rastløs person. Er et ordensmenneske med glimt i øyet. Humor og en uformel tone fortrekker jeg, men kan selvsagt være seriøs når det trengs. Personer som tar seg selv veldig høytydelig og tar mye plass går jeg generelt dårlig overens med. Selvironi er tingen! Pinlig stillhet er noe herk!

Er veldig glad i sex, men det har ikke vært mye av det i de siste mnd. Ønsker å komme i kontakt med en fast elsker. Engangsknull er ikke min favoritt. Om du skulle ønske å treffe meg, og kjemien stemmer så tror jeg det kommer til å bli veldig bra etterhvert som man får utvikle oss sammen. Først gang vil jeg nok være litt sjenert. Men når jeg blir trygg på deg skal nok det blir fart i sakene

Fritiden min bruker jeg blandt annet på trening, familie, musikk og venner. Er også interessert i sykling, det er artig å følge med på. Mye morsommere enn man tror.

Ellers har jeg et tett program i hverdagen. Dagene flyr, og dermed ønsket jeg å "spare" litt tid ved å treffe en på dette nettstedet for å fylle mine behov.

Jeg er veldig klar for litt spenning. Jeg sender bilder om ønskelig.

Ble du nygjerrig nå?!

Snillbadboy