Hei hei alle sammen!!

Har ikke vært så aktiv her inne når det gjelder å skrive noe, men har lest en del her og smugtittet på en del av de veldig fristende bildene og videoene. Men men, nok om meg nå, for det er ikke derfor jeg skriver her.

Hadde noen venner og venninner på vorspiel hos meg i går, og da kom det fram at han ene er 25 år og jomfru. Vi blei jo veldig nysgjerrige på dette og spurte om hvorfor han var det. Da sa han at han var fra et kristent hjem, og det var ikke veldig populært eller aktuelt med den slags ”synder”. Men i voksen alder så har han skaffet seg sitt eget liv og er ikke kristen selv. Han drikker, ljuger, banner og er også veldig interessert i miste jomfrudommen sin.

Det er absolutt ikke noe galt med utseendet hans. Eller, jeg er ikke veldig glad i å vurdere utseendet til gutter, men han har vel et helt vanlig utseende. Er kanskje ingen fotomodellkandidat, men er absolutt ikke stygg heller. Så utseendet er absolutt ikke grunnen til at han ikke har fått seg noe.

Så over til hvorfor jeg skriver her. Med hans tillatelse så skriver jeg her for å rett og slett finne ei som har lyst til å være så heldig og ta møydommen til en nøden gutt på 25. Håper det er mulig å finne. Så…..er det noen som kunne vært interessert i det her? Vil ikke legge ut bilde av han så offentlig som det er her inne, men de som er interesserte skal selvfølgelig få se bilde av han 