Hei folkens!

Jeg er da en gutt på 18 år som ser etter noen "venner", hah. <:

Vi (familien) eier en knøttliten leilighet på frogner på 14 kvadrat eller rundt der. Holder fint til en enkeltpersons studier eller lystvisitt om man skal på konserter og lignende. Jeg bor da forresten i sør-norge, ikke så langt fra Arendal. (:

Greia er at jeg har lyst til å ta noen uker i Oslo og bo i leiligheten om jeg finner meg en sommerjobb der slik at jeg har noe å gjøre. Dessverre kjenner jeg så godt som ingen folk i Oslo og tenkte kanskje det kunne være greit å finne noen som har nogenlunde samme interesser som meg? Sikkert mange som syntes dette er en teit post, men /care, er litt gøy å bli kjent med fremmede!

Jeg er litt sjenert i begynnelsen, men så fort jeg er trygg på personen er jeg ofte veldig åpen. Jeg har en ganske sarkastisk humor som til tider kan virke litt slem så vær så snill og ikke ta dere nær av det! Er veldig glad for at folk sier ifra om det er noe de lurer på eller plager dem, istedet for at jeg må prøve å gjette meg fram til sånt! Jeg er 175cm høy, har langt lyst hår (stort sett hestehale), en del skjegg, blå øyne og en normal kropp. Jeg liker visse idretter, men er ingen sportsidiot og er ikke særlig interessert i fotball eller lignende^^ Er veldig glad i spill (sjokk, en gutt som liker å spille -.-), serier og filmer, bruker kanskje en smule mye tid på det. Er ikke en aggressiv person. Hum. Veit ikke hva mer folk vil vite jeg...

Ta kontakt eller noe da! (: