Heisann, jeg er en frisinnet og åpen mann som bor i trondheim,og grunnen til denne annonsen er at jeg vil bli kjent med, og treffe nye og spennende personer som bor i trøndelag eller personer som har muligheten til å reise til trøndelag på besøk.

Jeg er en utadvendt person som er veldig lett å snakke med og bli kjent med. Jeg er frisinnet og ønsker å leve livet fullt ut. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele fantasier man har og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende.

Jeg er seriøs og jeg er til å stole på. jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre slik at man kan senke skuldrene når man er sammen og dele og gi av seg selv. Jeg setter også diskresjon høy, alt man velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg synes også det er viktig å respektere andres grenser.

Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det. Jeg er godt utrustet nedentil om noen lurer, hehe.

Jeg er veldig erfaren, moden og reflektert. Jeg har prøvd mye når det gjelder sex, men har også mye igjen å prøve og utforske. Jeg har hatt spennende treff og bekjentskap med personer i alle aldre.

Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien.

Utseende og alder betyr veldig lite for meg. jeg blir kjent med en ung jente like gjerne som jeg blir kjent med eldre par, eller en gravid kvinne. jeg har så og si ingen tabu, og liker absolutt alle aldre. man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter.

Hvis du (eller dere) vil bli bedre kjent så er det bare å sende meg en spennende og deilig melding. fortell gjerne litt om deg selv og hva du liker. send gjerne msn eller mail om dere vil at jeg skal ta kontakt der.

Ha en fortsatt spennende dag, jeg ser frem til å bli kjent. Har bilder for de som vil se.

frinaken@hotmail.com